Brezplačna poštnina | 100% garancija na zadovoljstvo

Konec menstrualnih bolečin v nekaj sekundah.

Takojšnje lajšanje, brez stranskih učinkov.

" Suspendisse vel facilisis diam. Suspendisse dui purus, consectetur sit amet condimentum non, malesuada sed tellus. Etiam pellentesque, diam eget ullamcorper iaculis. " - Testno ime

V današnjem času se 9 od 10 žensk sooča z neznosnimi krči, ki jih vsak mesec menstruacija povzroča. To slabo vpliva na šolo, službo, razmerja in tudi našo samozavest.

Poslovi se od bolečih dni in jemanja protibolečinskih tablet, ki le redko pomagajo. Čas je, da se počutiš udobno vse dni v mesecu.

Priklopi Beliso in začuti olajšanje.

Spoznaj Belisa napravo

Tvojo najboljšo prijateljico pri menstrualnih krčih.

Takojšni učinek

V kliničnih študijah se je izkazalo, da TENS tehnologija zagotavlja varno, hitro in učinkovito lajšanje bolečin, ki jih povzroča menstruacija.

Uporabna, diskretna in tiha.

Uporaben in eleganten dizajn Belise se udobno prilega večini oblačil. S tihim delovanjem pa se lahko giblje s tabo ves dan.

100% brez stranskih učinkov

Belisa je najsodobnejša tehnologija za blokiranje bolečih krčev. Brez stranskih učinkov, kemikalij ali kopičenja tolerance. 100% naravno.

Stop odvisnosti

Dolgotrajno in prekomerno jemanje protibolečinskih tablet lahko vodi v hujše zdravstvene zaplete.

Naroči po prednaročniški akciji.

Trenutno samo 69,98 € + darilo v vrednosti 18,98 €.

Posebna akcijo z brezplačnim darilom in poštnino velja omejen čas in je na voljo je le prvim 100 strankam, ki želijo napravo Belisa preizkusiti pred ostalimi.

1x Belisa komplet

69,98 €

95,95€

- 30%

1x Belisa naprava, 1x polnilni kabel, 2x gel elektrode (metuljčki), 1x navodila za uporabo in 1x higienska vrečka za shranjevanje naprave.

Darilo:

1x Belisa magic box

18,98€

Brezplačno

1x Poštnina

4,90€

Brezplačno

50,15 € prihranka

Skupna cena v redni prodaji: 119,83 €
Danes samo: 69, 98 €

Naprava bo na voljo predvidoma ____.

Kako deluje?

Naprava Belisa uporablja tehnologijo TENS, ki ustvarja nežne vibracije, da sprostijo mišice in preprečijo pošiljanje bolečih signalov v možgane. Tehnologija, ki je podprta z znanostjo, tako omogoča hitro in znatno lajšanje bolečine, brez stranskih učinkov. Brez signalov, brez bolečine.

01

Namesti

Beliso prilepi tam kjer čutiš najbolj boleče krče.

02

Aktiviraj

Vklopi jo in si z gumboma -/+ nastavi željeno intenzivnost.

03

Občuti lajšanje

Uživaj v varni, udobni in diskretni olajšavi.

60 dnevna garancija na zadovoljstvo

Podprto z znanostjo

FDA odobreno

Brezplačna poštnina

Pogosta vprašanja & odgovori

1x Belisa napravo, 1x polnilni kabel, 2x Gel elektrode (metuljčke) in 1x higiensko vrečko za shranjevanje naprave.

Lahko. Beliso namesti tam kjer čutiš najmočnejše krče. Lahko jo nemstiš tudi na spodnji del hrbta, saj vemo, da se bolečine pojavljajo tudi tam.  Čeprav je za optimalno lajšanje bolečin najbolj primerno mesto točno na sredini popka in 4 prste nižje. 

Ja, en metuljček je namenjena za dve uporabi, saj s časom izgubi lepljivost. Uporaba dlje časa pa prav tako ni preveč higienska. V paketu prejmeš 2 metuljčka, ki ti zadostujeta za 4 mesece brezskrbne uporabe. Kadarkoli pa lahko metuljčke posamično kupiš.

Ne, Belise in elektrode NE SMEŠ spirat pod vodo, saj boš tako uničila njeno funkcionalnost. 

Naprava Belisa uporablja tehnologijo TENS, ki ustvarja nežne vibracije, da sprostijo mišice in preprečijo pošiljanje bolečih signalov v možgane. Tehnologija, ki je podprta z znanostjo, tako omogoča hitro in znatno lajšanje bolečine, brez stranskih učinkov. Brez signalov, brez bolečine.

Ker vemo, da se vsako telo odziva drugače, smo pripravili 60 dnevno garancijo na zadovoljstvo. Tako imaš 60 dni časa, da Beliso spoznaš in ugotoviš, če zadostuje tvojim željam. V kolikor ti ne zadostuje nam piši in vrnemo ti kupnino.

Shopping Cart