Brezplačna poštnina | 100% garancija na zadovoljstvo

-36%

Naprava Belisa

Ne zamudi posebne akcije, ki je na voljo le v času prednaročil.

69,98 

Poslovi se od bolečih dni in jemanja protibolečinskih tablet, ki le redko pomagajo. Čas je, da se počutiš udobno vse dni v mesecu. Končno je tukaj Belisa. Naprava, ki lajša menstrualne bolečine, brez stranskih učinkov. Priklopi jo in začuti olajšanje.

Takojšni učinek

V kliničnih študijah se je izkazalo, da tehnologija TENS zagotavlja varno, hitro in učinkovito lajšanje bolečin, ki jih povzroča menstruacija, in sicer že v nekaj minutah.

100% brez stranskih učinkov

Belisa je najsodobnejša tehnologija za blokiranje bolečih krčev. Brez stranskih učinkov, kemikalij ali kopičenja tolerance, 100-odstotno naravno.

Stop odvisnosti

Nekatere protibolečinske tablete lahko povzročijo zasvojenost, njihova redna uporaba pa ima lahko dolgoročne zdravstvene posledice. Z uporabo Belise dobiš olajšanje, ne da bi se zanaša na zdravila.

Uporabna, diskretna in tiha.

Uporaben in eleganten dizajn Belise se udobno prilega večini oblačil. S tihim delovanjem pa se lahko giblje s tabo ves dan.

Kako deluje?

Naprava Belisa uporablja tehnologijo TENS, ki ustvarja nežne vibracije, da sprostijo mišice in preprečijo pošiljanje bolečih signalov v možgane. Tehnologija, ki je podprta z znanostjo, tako omogoča hitro in znatno lajšanje bolečine, brez stranskih učinkov. Brez signalov, brez bolečine.

3 preprosti koraki do lajšanja bolečin

Namestitev

Beliso prilepi tam kjer čutiš najbolj boleče krče.

Aktivacija

Vklopi jo in si z gumboma -/+ nastavi željeno intenzivnost.

Občuti lajšanje

Uživaj v varni, udobni in diskretni olajšavi.

60 dnevna garancija na zadovoljstvo

Podprto z znanostjo

FDA odobreno

Brezplačna poštnina

Pogosta vprašanja & odgovori

Belisa omogoča hitro in učinkovito lajšanje menstrualnih bolečin, tako da se lahko vsak dan v mesecu počutiš udobno in samozavestno.

Naprava Belisa uporablja tehnologijo TENS, ki ustvarja nežne vibracije, da sprostijo mišice in preprečijo pošiljanje bolečih signalov v možgane. Tehnologija, ki je podprta z znanostjo, tako omogoča hitro in znatno lajšanje bolečine, brez stranskih učinkov. Brez signalov, brez bolečine.

1x Belisa napravo, 1x polnilni kabel, 2x Gel elektrode (metuljčke) in 1x higiensko vrečko za shranjevanje naprave.

Beliso enostavno namestimo tam, kjer čutimo najmočnejše krče. Lahko jo namestimo tudi na spodnjem delu hrbta, saj vemo, da se bolečine pojavljajo tudi tam. Čeprav je za optimalno lajšanje bolečin najprimernejše mesto točno na sredini popka in štiri prste nižje.

En “metuljček” se lahko uporablja dva meseca, saj sčasoma izgubi lepljivost. Uporaba dlje časa pa prav tako ni preveč higienska. V paketu prejmeš dva “metuljčka”, ki ti zadostujeta za štiri mesece brezskrbne uporabe. Kadar koli pa lahko “metuljčke” kupiš še dodatno.

Ne, Belise in elektrode NE SMEŠ spirat pod vodo, saj boš tako uničila njeno funkcionalnost. 

Ker vemo, da se vsako telo odziva drugače, smo pripravili 60 dnevno garancijo na zadovoljstvo. Tako imaš 60 dni časa, da Beliso spoznaš in ugotoviš, če zadostuje tvojim željam. V kolikor ti ne zadostuje nam piši in vrnemo ti kupnino.

Shopping Cart
Naprava Belisa
69,98