Brezplačna poštnina | 100% garancija na zadovoljstvo

Pri Belisi ženskam omogočamo varno lajšanje menstruacijskih bolečin v nekaj sekundah, da se lahko vrnejo v svoje običajne dejavnosti in preprosto v največji možni meri ves teden uživajo življenje. Tisti teden v mesecu skušamo narediti kar se da neboleč in prijeten.

Tvoja najboljša prijateljica pri menstrualnih krčih je končno tukaj.

Belisa je znanstveno dokazana rešitev za lajšanje menstrualnih bolečin. Poslovi se od zamujenih službenih in šolskih dni. Poslovi se od jemanja protibolečinskih tablet, ki slabo vplivajo na tvoje zdravje.

S tehnologijo, ki jo uporablja Belisa, boš občutilia hitro in znatno lajšanje bolečine in to brez stranskih učinkov.

Naša vizija in želja.

Želimo si ozavestili čim večje število žensk, da poskusijo drugačno metodo lajšanja krčev. Saj vemo, kako zelo so nadležni. Tudi sama sem vsak mesec trpela zaradi krčev in odpovedala vse dejavnosti tisti prvi in drugi dan, le zato, da sem lahko preživela dan v postelji.

Moja želja je pripeljati Beliso v ginekološke ambulante, kjer bi bila dostopna vsakemu dekletu/ženski, ki se spopada z močnimi menstrualnimi krči in bolečinami.

Ko sem se pogovarjala z babico o menstruaciji, mi je vedno rekla;
" Oh ti dete moje, jaz sploh ne poznam teh bolečin. V naših časih je menstruacija po tihem prišla in po 4–5 dneh odšla. "

Rada bi, da se vrnejo časi, ko je menstruacija bila naša prijateljica, ne pa največja muka.

Stopimo skupaj

V kolikor je Belisa navdušila tudi tebe, te vljudno vabim, da se pridružite naši ožji skupnosti. Dobrodošle so kakršne koli ideje, s katerimi bi lahko Beliso predstavili vsem ženskam, ki se soočajo s krči in bolečinami.

Shopping Cart